chocoladefontein huren voor feesten en evenementen

officieel verdeler SephraSephra chocoladefonteinen

Onze firma is officieel verdeler van het volledige gamma van Sephra chocoladefonteinen en fun-food 

De leukste en de lekkerste verrassing op recepties, trouwfeesten, communiefeesten, evenementen en beurzen. Onze chocoladefontein met warme vloeibare chocolade, van een hoogte van 80 of 120 cm stroomt de chocolade geleidelijk naar beneden. Een sensatie om te zien, heerlijk om aan te ruiken en geweldig lekker om van te proeven.

Wenst u een chocoladefontein aan te kopen? Wij adviseren u welk type chocoladefontein het beste past bij de toepassing die u voor ogen heeft. De belangrijkste pluspunten van onze fonteinen zijn de hoge afwerkingskwaliteit en bedrijfszekerheid, de handige installatie, bediening en schoonmaak, en de geluidsarme werking.

“Wij verhuren en verkopen enkel professionele en draaizekere chocoladefonteinen!

Kleine  fonteintjes en chocoladefondues waar de chocolade druppelt van de schalen zal je bij ons niet vinden”

Verhuur chocoladefontein

verhuur chocoladefonteinEvenementen, bedrijfsfeesten, trouwfeesten, verjaardagen, communiefeesten, kinderfeesten, babyborrels, clubfeesten, recepties, … een professionele chocoladefontein waaruit heerlijke warme chocolade stroomt en waarin uw gasten van alles kunnen dippen zorgt er voor dat ieder feest of evenement een bijzondere sfeer van luxe en originaliteit krijgt.

Lees meer

Verkoop chocoladefonteinen

Sephra chocoladefonteinOnze chocoladefonteinen zijn van het merk Sephra, een gerenommeerde naam met een jarenlange ervaring in het vervaardigen van chocoladefonteinen voor commercieel gebruik. Het gebruikte materiaal is een hoogwaardig roestvrij staal met ofwel een gepolijste afwerking ofwel een afwerking in geborsteld staal.

Lees meer

 

 

Accessoires chocoladefontein

Accessoires chocoladefonteinAlle bijhorende accessoires die u kan aanschaffen voor de presentatie of de werking van uw professionele chocoladefontein. Met LED verlichte surrounds, fruit staanders, windschermen, etc… de lijst wordt nog aangevuld. Op onze download pagina staan de accessoires in de prijslijst.

Lees meer

Training video’s chocoladefonteinen

Video's chocoladefonteinEr zijn verschillende video’s die u kunnen helpen in het onderhouden, opstellen en in gang zetten van uw chocoladefontein.

Lees meer

 

 

Aanvullende diensten

 • Slushmachine huren
  Met deze professionele slush puppy machine maak je op een half uurtje 2×6 liter of 2×10 liter ijskoude slush siroop in 2 verschillende smaken. De machine bijvullen kan naar wens indien nodig! Als de vloeistof koud bewaard wordt, zal deze na het bijvullen zeer snel bevriezen. De machines zijn uitermate geschikt voor talloze toepassingen: frozen daiquiri, frozen margarita, sorbets, cocktails,...
  Lees meer
 • Verhuur professionele suikerspinmachine
  Bent u ook nog op zoek naar een ander origineel en leuk idee voor een verjaardag, een communiefeest of kinderfeest? Of wenst u graag uw gasten te trakteren op een zoete afsluiter tijdens uw trouwfeest? Kinderen, maar ook volwassenen zullen naar hartelust smullen van onze suikerspinmachine. Suikerspin maken is trouwens helemaal niet zo moeilijk. Belangrijk is wel dat u hiervoor...
  Lees meer
 • Popcornmachine huren
  Verse warme popcorn die net uit de machine komt, een heerlijke geur van boter en suiker. Hier kunnen u en uw gasten van genieten tijdens eender welke gelegenheid bij u thuis of op locatie. Met behulp van onze popcornmachines en bijhorende ingrediënten zoals speciale pop-olie en popcorn suiker, is elk feest een gegarandeerd succes! Wij verhuren enkel professionele popcornmachines, waarmee...
  Lees meer
Een chocoladefontein gebruikt u best binnenshuis, tenzij buiten volledig uit de wind! De suikerspinmachine kan u best buiten gebruiken, de geur van verse popcorn is overal welkom. Wenst u meer informatie 0492 85 17 17