Referenties chocoladefontein

Chocoladefonteinen Colmar & Crocodile restaurants.

Colmar staat voor overvloed, gezelligheid, versheid. In de jaren ’70 werd de start gegeven met het openen van een selfservice, Colmar en een luxe restaurant, Max. Jaren na elkaar werden de selfservices uitgebreid in de stadscentra. Enige tijd later werden ze één voor één gesloten en werd er strategisch gekozen voor een ‘Buffet & Grill’ concept op diverse uitvalshoeken van grotere steden.

Colmar heeft voortdurend het concept aangepast aan de evoluerende maatschappij waardoor Colmar op vandaag staat voor het gemakkelijk bereikbaar restaurant,waar “à volonté” kan gekozen worden uit verse buffetten (voor– en nagerecht). Colmar biedt ook een een eenvoudige kaart aan vol traditionele gerechten, dagelijks bieden wij u ook enkele dagsuggesties aan. Ons drankenbuffet zit steeds bij de prijs inbegrepen!

Elke klant kan zichzelf zoveel keer bedienen als hij zelf wil. Kies uw menu formule met voorgerechten buffet, dranken à volonté en dessertenbuffet. Er is keuze in overvloed!

Colmar stelde hun vertrouwen in ons, en we installeerden in elk van de Belgische en Franse vestigingen van Colmar en Crocodile een professionele chocoladefontein. De chocoladefonteinen zijn 7 dagen op 7 tijdens de openingsuren beschikbaar via het uitgebreide dessertenbuffet.

Meer informatie over Colmar restaurants kan je hier vinden: www.colmar.be

Colmar restaurants - chocoladefonteinen

Het Dennenhof is in het Domein Bokrijk gekend om zijn vlotte self-service, een kindvriendelijk onthaal, maar meer nog als locatie voor diverse feesten. Dankzij de ligging aan de ruime speeltuin is het een unieke ontmoetingsplaats voor gezinnen, groepen en bedrijven. De polyvalente zalen, de vernieuwde orangerie, het overdekte terras en de feesttuin vormen de ideale locatie voor feestelijke ontvangsten. Vanuit het Dennenhof wordt tevens een uitgebreide en aangepaste creatieve catering- service aangeboden voor grotere evenementen in het Domein Bokrijk. Zo is het Dennenhof perfect uitgerust voor de organisatie van grote bedrijfsevenementen en van programma’s op maat voor groepen.

Dennenhof Bokrijk - chocoladefontein

Bent u op zoek naar de droom locatie voor uw feest? Wilt u het stijlvol en tegelijk intiem houden ? Wat dacht u van een sprookjesachtig tafereel in onze feestzaal in een prachtige villa recht over de Abdij van Tongerlo? Torenhof biedt u de perfecte feestzalen voor uw feesten. Onze feestzalen beschikken over een totaalcapaciteit van 200 personen voor diner en 400 personen voor receptie.

Torenhof Tongerlo - chocoladefontein

Dit prachtige hotel ligt in het hart van de stad en biedt uitzicht over de charmante Groenplaats met de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het beroemde standbeeld van Pieter Paul Rubens. Het hotel heeft een elegante gevel uit 1864. Hoewel het Hilton hotel uiteraard volledig gerenoveerd is, is de inrichting klassiek en afgestemd op de geschiedenis van het gebouw. Het Terrace Café biedt uitzicht op de kathedraal. De prachtige Belle Epoque Balzaal is geschikt voor maximaal 1000 gasten, en is dus een perfecte locatie voor grote evenementen, zoals vergaderingen, bedrijfsevenementen en privé-aangelegenheden.

Hilton Antwerpen - chocoladefontein