Wafels, pannenkoeken, suikerpin, popcorn, slush…

professioneel wafelijzerWafelijzers en pannenkoekplaten voor professioneel en eenvoudig gebruik. Sephra biedt verschillende vormen aan, van de klassieke Brusselse wafel tot lange wafels op een stokje en zelfs roterende Belgische wafelijzers. Suikerspinmachines, popcorntoestellen, alles om uw gasten extra te verwennen! Al de bijhorende accessoires zijn eveneens te verkrijgen: kant en klare wafel- en crepemix, stokjes, suiker, maïs, antikleef sprays, spatels, staanders, dispensers, …

Nieuw in ons gamma: poffertjesplaten, poffertjesmix, nachos verwarmers, nachos benodigdheden, professionele slush machines, slush siroop in verschillende smaken en kleuren.

Wafelijzers

wafelijzer automatischOns assortiment elektrische wafelijzers voor professioneel gebruik, gaande van Luikse en Brusselse wafels tot vet-arme Churros. Een perfect gebakken wafel maakt u met de juiste producten en benodigdheden. Bekijk hier ons aanbod van wafelijzers.

Crepes

Professionele pannenkoekenijzerHeerlijke verse pannenkoeken in een handomdraai maken met onze professionele pannenkoekplaten. Gemaakt van gietijzer en met een thermostaat tussen 50° en 300° voor een perfect resultaat. Alle benodigdheden in voorraas, zoals crepemix en dispensers.

Suikerspin

suikerspinmachine hurenSuikerspinmachines voor intensief gebruik. Ideaal om te gebruiken in uw zaak als net dat extra om aan uw gasten aan te bieden. Deze professionele toestellen zijn eenvoudig in gebruik en u kan erop rekenen dat ze naar behoren werken!

Popcorn

popcornmachine hurenZelfgemaakte popcorn is een leuk en gezond alternatief voor snoep of chips. Popcorn maken is écht niet moeilijk, zeker niet met onze professionele toestellen en benodigdheden! Blijvend populair bij iedereen, zowel jong als oud.

Slush

slushmachine hurenEen heerlijke verkoeling tijdens warme dagen is een slush puppy. Dit is een populair drankje gemaakt met geschaafde ijsklonten en op niet minder dan een half uur heb je tussen 6 en 10 liter bereid met onze machines.

Poffertjes

PoffertjesHet mogen dan wel minipannenkoekjes zijn, ze zijn daarom niet minder lekker. Een typisch Nederlands gerecht, maar origineel wel uit Frankrijk overgewaaid.
Kleine pannenkoekjes, maar dikker doordat ze rijzen. Boter, poedersuiker of andere suikers, siroop, slagroom, vers fruit, chocopasta, … maken van deze lekkernij een populair gerecht.

officieel verdeler SephraMeer informatie nodig? Contacteer ons vrijblijvend!
Tel: +32 492 85 17 17