Antwerpse Handjes in chocolade

Antwerpse Handjes ChocoladeAntwerpse Handjes in chocolade met vulling van marsepein, afgeslapt met Elixir d’Anvers, overheerlijke praliné of caraques. Deze 3 soorten zijn ook vandaag nog altijd een vaste traditie.

De speciaal ontworpen verpakkingen van dit Antwerps kwaliteitsproduct geeft een geheel dat als geschenk een prachtig uitzicht geeft.

Gepersonaliseerde Antwerpse Handjes

Wij bieden de mogelijheid aan dit origineel streekproduct te personaliseren met uw bedrijfskleuren dmv een kartonnen wikkel over de originele verpakking met bedrukking van uw logo.

Begin de jaren tachtig van de voorbije eeuw werd aan de vakmensen gevraagd een nieuw Antwerps Handje met vulling te creëren. Meerdere chocoladebewerkers gaven gehoor aan dit verzoek. Uiteindelijk koos men voor de vulling van marsepein, afgeslapt met Elixir d’Anvers.

Deze 3 soorten (koekje, caraque en gevulde) zijn ook vandaag nog altijd een vaste traditie en een Antwerps kwaliteitsproduct. Het Antwerpse Handje een teken van vriendschap, bedoeld om de Antwerpse gulheid met elke bezoeker mee te geven. Beroepsliefde en vriendschap worden samengebracht in deze lekkernij. Met liefde gemaakt op basis van kwaliteitsgrondstoffen!

Contacteer ons voor de mogelijkheden & prijzen