Louboutins in chocolade

Het is werken geblazen voor chocolatiers rond Valentijnsdag. Wie dacht dat ze zich beperken tot overgoten aardbeien en opgevulde harten heeft duidelijk nog nooit van de Texaanse Andrea Pedraza gehoord. Haar specialiteit is de eetbare en ontzettend stijlvolle chocolade pump. Ze is ondertussen uitgegroeid tot de perfecte Louboutin copycat.

Het decadente snoepgoed met de iconische rode Louboutinzool is verkrijgbaar in een brede waaier van motieven: van zebraprint tot polkadots.

Je kan de pumps bovendien nog laten opvullen met andere chocolaatjes voor een overdosis lekkers of voor wie de schoenen te mooi vindt om op te eten, uiteraard.

Hoewel echte fashionista’s vaak niet kunnen weerstaan aan deze eetbare designerschoen, zijn het volgens Andrea Pedraza vooral mannen die haar kassa vullen. Voor één pump betaal je al snel tussen de 20 en 40 euro. “Ik heb rond valentijn altijd een paar exemplaren opzij staan voor de laatkomers”, klinkt het.

Verwante berichten